понеделник, 15 март 2010 г.

Simple and Elegant

Много се чудих как точно да започна. Винаги никак не ме е бивало да пиша дълги и увлекателни текстове (за разлика от Нана). Инструкции, техническа документация и т.н. - ооо да моля.
Хахахах без паника - нищо подобно няма да е. Както и да е, без повече увъртане , темата за тази седмица е Семпло и Елегантно.
И понеже всяка от вас вече си има собствен уникален стил, ще бъде много интересно да видим различните проекти. Както и в предходните предизвикателства, можете да участвате с множество и различни картички, скрапбуук страници, бижута и т.н. Условието е да са нови и да отговарят на зададената тема.По-надолу са нашите картички за вдъхновение и наградата:

* * * * * * * * * * *

Well I've been all my life bad in writing good and interesting texts. Instructions, databases, technical docs - yes, please.
Hahaha don’t get panicking- a won't ask you to do anything like that. So now that it is my time to challenge you I will begin directly with the this week's theme.And it is Simple and Elegant.

Since all of you have already their distinct style It will be really interesting to what you will
come up with.

And here are our inspirational projects:
Nana:


Neli:

Kariluis:



The prize this week is from Kari:

3 коментара:

Le каза...

Е бравооо! Е в това вече предизвикателство, ще се нагледаме на красоти! Най,ама най-обичам да гледам семпли,премерни творби минималистични, но символистични!
А и с радост ще участвам, идва ми тъкмо навреме, зашото точно тази седмица трябва да приключа с едни мои подобни задачи!

Penny Light/Light Whimsy каза...

Благодаря ти за мен влиза отдаване под наем. Thank you for letting me enter. This is a fun challenge blog!

Nina Macaulay каза...

Such beautiful cards you make, i love your simple lines :O)

I have something for you in my blog :O))

Hugs Nina xx